TABLE D’HOTES

 

Terwijl de zon ondergaat, serveren wij het diner. Aan lange tafels genieten van de Franse keuken, ook dat is Les Escaliers de La Combe…

 

Gezellig aanschuiven aan tafel en genieten van de gerechten van ‘la campagne’. Bij mooi weer buiten op het erf en anders binnen in onze sfeervolle cave.

 

Table d’hôtes wil zeggen: een goed 4-gangen menu (inclusief aperitief, wijn en een kopje koffie/thee) en andere gasten ontmoeten in een huiselijke omgeving. Afhankelijk van het seizoen waarin je bij ons verblijft, kun je 3 tot 6 keer per week bij ons aan tafel.

 

 

Tussendoor

 

Voor een kopje koffie, een drankje  of een ijsje kun je zowel in de ochtenduren (tot half 12) als in de middag (vanaf half 4) bij ons terecht. Eet je ’s avonds niet mee? Dan ben je nog altijd welkom om drankje te komen drinken op het terras.

 

‘Een hele week heb ik geen boodschappen hoeven te doen, niet hoeven te koken, niet hoeven op te ruimen. We hebben ons elke avond heerlijk laten verrassen. De kinderen hebben beter gegeten dan we thuis van ze gewend zijn. Dit is voor mij écht vakantie!’ 

 

Kinderdiner

 

 

In Les Escaliers de La Combe eten de kinderen gezellig samen vooraf, zodat de volwassenen daarna ongestoord kunnen tafelen. We doen ons best om dag in dag uit een gezonde, gevarieerde en leuk gepresenteerde maaltijd te serveren.

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Ik maak me altijd een beetje zorgen als ik met vakantie ga, want ik ben gebonden aan een glutenvrij dieet.

Bij Ilse en Coen heb ik toch zeker 5 keer meegegeten en er werd keurig rekening met me gehouden. Met andere diëten kunnen ze ook overweg, als je het maar tevoren aangeeft bij het reserveren van je vakantie.’

 

Wij doen ons best om, binnen onze mogelijkheden natuurlijk, ook gasten met dieetwensen een gezellige avond te bezorgen met een verantwoorde maaltijd. Graag overleg bij reservering.

 

Table d’hôtes volwassenen: ‘4-gangen ‘menu du jour’  € 33,- incl. aperitief, wijn en een kopje koffie/thee.

Table d’hôtes kinderen: 3-gangen menu  € 12,50 incl. drankje (kinderen tot 3 jaar € 9,50, kinderen vanaf 10 jaar € 14,-)