TABLE D’HOTES

 

Terwijl de zon ondergaat, serveren wij het diner. Aan lange tafels genieten van de Franse keuken, ook dat is Les Escaliers de La Combe…

 

Gezellig aanschuiven aan tafel en genieten van de gerechten van ‘la campagne’. Bij mooi weer buiten op het erf en anders binnen in onze sfeervolle cave.

 

Table d’hôtes wil zeggen: een goed 4-gangen menu (inclusief aperitief en wijn) en andere gasten ontmoeten in een huiselijke omgeving. In de drukste weken van het seizoen bieden wij elke avond een diner, maar ook in de wat rustiger perioden kun je zeker 6 keer per week bij ons aan tafel.

 

 

Tussendoor

 

 

Goed om te weten: wat eten en drinken betreft kun je vrijwel de gehele dag bij ons terecht. Van uitgebreid ontbijt tot smakelijke aperitiefhap, van heerlijk gevulde sandwiches tot uitgebreide maaltijdsalades. Van een geurige espresso tot een karafje koele rosé. In de periode 8 juli – 26 augustus serveren wij geen lunch en zijn wij gesloten tussen 11.30u en 14.30u.

 

‘Een hele week heb ik geen boodschappen hoeven te doen, niet hoeven te koken, niet hoeven op te ruimen. We hebben ons elke avond heerlijk laten verrassen. De kinderen hebben beter gegeten dan we thuis van ze gewend zijn. Dit is voor mij écht vakantie!’ 

 

Kinderdiner

 

 

In Les Escaliers de La Combe eten de kinderen gezellig samen vooraf, zodat de volwassenen daarna ongestoord kunnen tafelen. We doen ons best om dag in dag uit een gezonde, gevarieerde en leuk gepresenteerde maaltijd te serveren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Ik maak me altijd een beetje zorgen als ik met vakantie ga, want ik ben gebonden aan een glutenvrij dieet.

Bij Ilse en Coen heb ik toch zeker 7 keer meegegeten en er werd keurig rekening met me gehouden. Met andere diëten kunnen ze ook overweg, als je het maar tevoren aangeeft bij het reserveren van je vakantie.’

 

Table d’hôtes volwassenen: ‘4-gangen ‘menu du jour’  € 28,50 incl. aperitief en wijn

Table d’hôtes kinderen: 3-gangen menu  € 10,- incl. drankje (kinderen tot 3 jaar € 7,50, kinderen vanaf 10 jaar € 12,50)