SAFARITENTEN

 

Alle ruimte voor jezelf in onze ruime safaritenten, ingericht op de manier die je van Les Escaliers bent gewend: kleurig, anders en comfortabel.

 

De tenten staan op ons kampeerveldje dat je deelt met max. 8 andere kampeerders. Vanaf je eigen terras heb je uitzicht over de velden en bossen rondom Les Escaliers.

 

Een safaritent geeft het echte kampeergevoel, maar biedt tegelijkertijd ruimte en gemak. Wij hebben gekozen voor een ruime tent van 5 bij 5 meter, met 2 aparte slaapcompartimenten en een ruim overdekt terras met luifel.

 

De tenten zijn ingericht met degelijk meubilair, een eenvoudig maar functioneel keukenblokje met gaskomfoor, koelkast en Nespresso-koffiezetapparaat, goede bedden (tweepersoonsbed 1.60m en stapelbed voor de kinderen). Een extra bed of kinderbedje kan uiteraard worden bijgeplaatst.

 

Douche, toilet en afwasgelegenheid vind je in het sanitairgebouw aan de rand van het kampeerveld. Hier vind je douches, toiletten, wastafels én een handige familiebadkamer met toilet, wastafel, douche, aankleedkussen en babybadje. In dit gebouw bevindt zich ook een afwaskeuken met koelkast, vrieskast en magnetron.

 

Huurprijs safaritent vanaf € 375,-, klik hier voor ons prijsoverzicht.

 

Eten & drinken

 

Natuurlijk kun je in de safaritent koken, maar vergeet niet dat Les Escaliers de La Combe je graag zoveel mogelijk werk uit handen neemt! Wij bieden onze gasten dagelijks een ontbijt, dat wordt geserveerd in onze ‘cave’, de sfeervolle huiskamer van Les Escaliers de La Combe. Of liever nog: buiten op het erf! Het leven speelt zich hier natuurlijk met name buiten af. In de grote tuin rondom het huis staan daarom overal zitjes en comfortabele stoelen.

 

Voor koffie, drankjes en ijsjes kun je een groot gedeelte van de dag bij ons terecht.

 

’s Avonds is het tijd voor de table d’hôtes: lekker genieten van een goede maaltijd.

 

En niet onbelangrijk om te vermelden: de kinderen eten gezellig samen voordat de volwassenen aan tafel gaan. Voor meer informatie: kijk op de pagina table d’hôtes.

 

Een frisse duik

 

Behoefte aan een frisse duik? Van begin mei tot eind september kun je gebruik maken van ons zwembad (140 cm diep) met speelgedeelte voor de kleintjes (30 cm diep). En verwarmd in voor- en najaar…

 

Laten we vooral niet vergeten om je attent te maken op het schitterende recreatiemeertje op slechts 10 min. afstand; schoon water, een heerlijk zandstrandje en schaduw genoeg onder de bomen.

 

 

 

Waar staan onze safaritenten?  Klik hier voor een plattegrond van ons terrein.