Het grote rode huis: fun pour les petits!

 

 

 

 

Welkom in ‘Het Grote Rode Huis, de vakantieplek waar je van alles kunt beleven en nieuwe vrienden en vriendinnen maakt! Wat kun je allemaal doen?

 

Kinderkoken

 

Koekjes bakken, pizza’s maken… regelmatig staat de keuken open voor meesterkoks en keukenprinsessen. Misschien maken we wel een pruimentaart, maar dan moeten we wel eerst pruimen plukken! En als alles klaar is, smikkelen we alles lekker op natuurlijk!

 

Restaurantje spelen… (maar dan echt!) 

 

Altijd al graag mee willen helpen als ober of serveerster? In het Grote Rode Huis krijg je een schort voor en mag je gewoon meehelpen met serveren. En kijk die papa’s en mama’s dan eens trots kijken!

 

Speurtocht

 

Met z’n allen op pad door de velden rondom Les Escaliers. Wie vindt de juiste oplossing voor de puzzel?

 

Zeskamp

 

Elke keer verzinnen we weer nieuwe sportactiviteiten: voor elke leeftijd!

 

Peuters

Om ervoor te zorgen dat ook de allerkleinsten aan hun trekken komen, organiseren we ook regelmatig een activiteit die verboden is voor grote kinderen!

 

 

Speciale actie in het voor- en naseizoen: kinderactiviteit voor de allerkleinsten tussen 8 en 9 uur ’s ochtends; kunnen papa en mama nog even terugduiken voor het ontbijt…

 

En verder?

 

Onze beesten, de schommels, de glijbaan, de zandbak en af en toe lekker bijkomen bij een leuke film. In het ‘Grote Rode Huis’ hoef je je echt niet te vervelen!