BABIES – PEUTERS – KLEUTERS

 

 

Schoolgaande kinderen? Of je nou uit Nederland, België, Frankrijk of Engeland komt… eind augustus komt aan de vakantie toch echt een eind! Vanaf 24 augustus is Les Escaliers dus weer het paradijs voor rondkruipende babies, dribbelende peuters en een enkele eigenwijze 4-jarige die nog even van zijn vrijheid geniet voor de plicht roept.

 

Lekker in alle rust nog even van de zomer genieten dus! Temperaturen rond de 25 graden en veel zonuren, ’s ochtends samen de ezels en de poezen voeren, lekker spetteren in het zwembad met ondiep gedeelte, het kinderdiner om zes uur, spelen met de andere kinderen (er zijn waarschijnlijk rond de 3 of 4 gezinnen hier) en dan aan het eind van een drukke dag heerlijk slapen terwijl je ouders van de table d’hôtes genieten.

 

Er zijn in de omgeving van Les Escaliers tal van leuke plekken om op de dag naar toe te gaan: een spannende grot, een supergroot kasteel, een fijn zwemmeertje met speeltuin en zandstrandje, een dierenparkje waar je zelf de beesten mag voeren…

 

Natuurlijk hebben we geschikte accommodaties om jonge gezinnen te ontvangen: gîtes, cabanes, safaritenten, een comfortabele kamer in het huis… Babybadjes, aankleedkussens, kinderstoelen in overvloed.

 

Wij hebben nog accommodaties beschikbaar tussen 24 augustus en 14 september.

Klik hier voor een reserveringsaanvraag.