Bienvenue!

 

Leuk dat de je de weg naar Les Escaliers de La Combe hebt gevonden! 

 

Je bent bij ons van harte welkom voor een korte of lange vakantie. Les Escaliers is een fijne plek om tot rust te komen en een ideale uitvalsbasis om de mooie Quercy Blanc te verkennen. 

 

Mocht bepaalde informatie niet duidelijk zijn, neem dan gerust contact met ons op!

 

Ilse en Coen

 

Lees de reviews op Zoover

 

Quercy Blanc: natuur, wijn, ruimte… De Quercy Blanc, een nog niet door het massatoerisme ontdekt stukje Zuid-Frankrijk, op de grens van de departementen Lot, Lot-et-Garonne en Tarn-et-Garonne. De kalksteen, waar de Quercy Blanc naar is vernoemd, vormt een ideale voedingsbodem voor de talloze wijngaarden van de Pays de Cahors. Wie de Dordogne voorbij rijdt, belandt in dit schitterende, glooiende landschap vol pittoreske bastide-dorpjes, uitgestrekte zonnebloemvelden en authentieke wijndomeinen.

 

Ilse en Coen

Les Escaliers de La Combe: kleinschalig, gemoedelijk en KIDSPROOF!  Midden in al dit moois ligt Les Escaliers. Geen groot vertier, geen enorme luxe, maar gewoon een fijne plek voor grote en kleine levensgenieters. Geen zin om de dag te vullen met boodschappen halen, koken en afwassen? Wij nemen het je zoveel mogelijk uit handen; en dat betekent heel veel tijd voor vakantie en voor elkaar!

 

Les Escaliers de La Combe: te gast bij onze familie…   In 2005 hebben wij een druk bestaan in Nederland verruild voor een leven op de Franse ‘campagne’. Onze liefde voor de Franse cultuur en natuur, onze hotelschoolopleiding, onze Hollands-Vlaamse achtergrond en de wens om ons bedrijfje samen met ons gezin te runnen: het komt allemaal samen in Les Escaliers de La Combe.

 

Les Escaliers de La Combe: welke accommodatie past het meest bij jou?  Bekijk alle informatie over onze chambres d’hôtes, onze gîtes en ons kleine kampeerterrein met zijn safaritenten en kleurige cabanes en maak je keus!

 

Like ons op facebook

 

Volg ons op instagram