GÎTES

 

Aanbieding: gîtes 6-13 juli tegen voorseizoensprijs: vanaf 725,- per week incl. ontbijt!

 

Je eigen huis middenin de gezelligheid van Les Escaliers de La  Combe. 

 

Veel eigen ruimte en privacy, maar tegelijkertijd levendigheid genoeg! 

Een uitgebreid ontbijt, de gezelligheid van de table d’hôtes bij ondergaande zon, spelen in het zwembad en op het avontuurlijke terrein, in de schoolvakanties leuke kinderactiviteiten. Het is er allemaal, bijna letterlijk ‘voor de deur’.

 

Gîte met 2 slaapkamers

De woonoppervlakte van de 2 vrijwel identieke appartementen is 50m2 en alle vertrekken zijn gelijkvloers. Via de openslaande deuren betreed je de woonkamer met zithoek, eethoek en eenvoudige keuken. Via de gang kom je uit bij de 2 comfortabele slaapkamers. In de ene slaapkamer staat een tweepersoonsbed, de andere slaapkamer is voorzien van 3 slaapplaatsen voor kinderen. De badkamer is ruim en beschikt over een wastafel en een douche. Het toilet is apart. Huurprijs vanaf € 475,-, klik hier voor ons prijsoverzicht.

 

Gîte met 1 slaapkamer

Deze accommodatie van ca. 40m2 biedt 1 (ouder)slaapkamer en daarnaast een grappige kinderslaaphoek in de woonkamer*. De voorzieningen en de inrichting zijn gelijk aan die van de 2 grotere gîtes. Huurprijs vanaf 425,-, klik hier voor ons prijsoverzicht.

 

* Voor wie tijdens de zomermaanden bij ons verblijft: vergeet niet dat het leven, ook ’s avonds, zich hier bijna volledig buiten afspeelt! In onze kleine gîte slapen de kinderen weliswaar in de woonkamer, maar deze wordt nauwelijks als woonkamer gebruikt; terwijl de kinderen slapen, zitten de ouders lekker buiten op hun eigen terrasje, of aan de table d’hôtes natuurlijk….

 

Eten en drinken

 

In het keukentje van de gîte kan prima worden gekookt. Maar vergeet niet dat Les Escaliers de La Combe je graag zoveel mogelijk werk uit handen neemt!

 

Wij bieden onze gasten een dagelijks ontbijt, dat wordt geserveerd in onze ‘cave’, de sfeervolle huiskamer van Les Escaliers de La Combe. Of liever nog: buiten op het erf! Het leven speelt zich hier natuurlijk met name buiten af. In de grote tuin rondom het huis vind je daarom overal zitjes en comfortabele stoelen.

 

Voor koffie, drankjes en ijsjes kun je vrijwel de gehele dag bij ons terecht.

 

’s Avonds is het tijd voor de table d’hôtes: lekker genieten van een goede maaltijd. En niet onbelangrijk om te vermelden: de kinderen eten hier gezellig samen voordat de volwassenen aan tafel gaan. Voor meer informatie: kijk op de pagina table d’hôtes.

 

Een frisse duik

 

 

Behoefte aan een frisse duik? Van begin mei tot eind september kun je als gast van de gîtes natuurlijk gebruik maken van ons zwembad (140 cm diep) met ondiep speelgedeelte voor de kleintjes (30 cm diep). En verwarmd in het voor- en najaar…

 

Laten we vooral niet vergeten om je attent te maken op het schitterende recreatiemeertje op slechts 10 min. afstand; schoon water, een heerlijk zandstrandje en schaduw genoeg onder de bomen.

 

 

Waar bevinden de gîtes zich? Klik hier voor een plattegrond van ons terrein.