CHAMBRES D’HOTES

 

Ruime kamers met eigen sanitair, voor een verblijf mét of zonder kinderen.

Onze ruime en lichte kamers bevinden zich in de voormalige woonetage van het ‘Maison de Maître’, gebouwd in 1924. We hebben alle kamers comfortabel en kleurrijk ingericht.

 

We bieden 3 kamertypes:

 

familiekamer (2 volwassenen + max. 3 kinderen)

Ruime kamer met slaapgelegenheid voor de hele familie, voorzien van eigen douche, toilet en wastafel. Vanaf € 64,50 per nacht, incl. ontbijt, klik hier voor ons prijsoverzicht.

 

dubbele kamer met tussendeur (2 volwassenen + max 4 kinderen)

Aparte ouderslaapkamer én aparte kinderkamer, met elkaar verbonden door een tussendeur, voorzien van bad en douche, toilet en wastafel. Beide kamers hebben een eigen bad of douche, toilet en wastafel. Vanaf € 73,50 per nacht, incl. ontbijt, klik hier voor ons prijsoverzicht.

 

tweepersoonskamer

Ruime kamer met eigen douche, toilet en wastafel, vanaf € 52,50 per nacht incl. ontbijt, klik hier voor ons prijsoverzicht.

 

Onze chambres d’hôtes zijn zeker ook geschikt voor gezinnen met jonge kinderen! Kinderstoel, kinderbedje, magnetron voor het opwarmen van een fles of een babyhapje… we helpen je graag!

 

Eten en drinken

 

 

Elke dag begint met een goed ontbijt, dat wordt geserveerd in onze ‘cave’, de sfeervolle huiskamer van Les Escaliers de La Combe. Of liever nog: buiten op het erf! Het leven speelt zich hier natuurlijk met name buiten af. In de grote tuin rondom het huis vind je daarom overal zitjes en comfortabele stoelen.

 

Voor koffie, drankjes en ijsjes kun je een groot deel van de dag bij ons terecht.

 

’s Avonds is het tijd voor de table d’hôtes, lekker genieten van een goede maaltijd. Voor meer informatie: kijk op de pagina table d’hôtes.

 

 

Een frisse duik

 

 

Behoefte aan een frisse duik? Van begin mei tot eind september kun je gebruik maken van ons zwembad (140 cm diep) met speelgedeelte voor de kleintjes (30 cm diep). En verwarmd in voor- en najaar. 

 

Laten we vooral niet vergeten om je attent te maken op het schitterende recreatiemeertje op slechts 10 min. afstand; schoon water, een heerlijk zandstrandje en genoeg schaduw.

 

 

 

 

 

 

Waar bevinden de chambres d’hôtes zich? Klik hier voor een plattegrond van ons terrein.