CABANES

 

 

Een cabane op ons kampeerterrein, volledig ingericht, voorzien van alle gemakken en geschilderd in de vrolijke kleurtjes van Les Escaliers de La Combe.

 

Een comfortabele manier om van het buitenleven te genieten!

Wat een gemak! Geen auto die bijna door zijn assen zakt, geen stress bij het opzetten van de tent, geen pijnlijke rug na 2 weken op een luchtbedje… maar wel kamperen in 1 van onze ‘houten tenten’. Onze cabanes bieden alle gemak voor een comfortabele kampeervakantie.

 

Onze cabanes hebben een afmeting van 4×4 meter. In deze ruimte vind je een tweepersoonsbed, een stapelbed, een kledingrek, een koelkastje en een kookstel. De cabane is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De mogelijkheid bestaat om een 5e bed of kinderbedje bij te plaatsen. Voor de deur staan je eigen tuinmeubels. Huurprijs vanaf € 300,-, klik hier voor ons prijsoverzicht.

 

Eten en drinken

 

Koken is in de cabane zeker mogelijk. Maar vergeet niet dat Les Escaliers de La Combe je graag zoveel mogelijk werk uit handen neemt!

 

Wij bieden onze gasten een dagelijks ontbijt, dat wordt geserveerd in onze ‘cave’, de sfeervolle huiskamer van Les Escaliers de La Combe. Of liever nog: buiten op het erf! Het leven speelt zich hier natuurlijk met name buiten af. In de grote tuin rondom het huis vind je daarom overal zitjes en comfortabele stoelen.

 

Voor koffie, drankjes en ijsjes kun je een groot gedeelte van de dag bij ons terecht.

 

’s Avonds is het tijd voor de table d’hôtes: lekker genieten van een goede maaltijd. En niet onbelangrijk om te vermelden: de kinderen eten gezellig samen voordat de volwassenen aan tafel gaan. Voor meer informatie: kijk op de pagina table d’hôtes.

 

Een frisse duik

 

Behoefte aan een frisse duik? Van begin mei tot eind september kun je gebruik maken van ons zwembad (140 cm diep) met speelgedeelte voor de kleintjes (30 cm diep). En verwarmd in voor- en najaar…

 

Laten we vooral niet vergeten om je attent te maken op het schitterende recreatiemeertje op slechts 10 min. afstand; schoon water, een heerlijk zandstrandje en schaduw genoeg onder de bomen.

 

 

Waar staan de cabanes eigenlijk? Klik hier voor een plattegrond van ons terrein.