KAMPEREN

 

Landelijk kamperen, groen kamperen, camping à la ferme. Hoe je het ook noemt: zet je tent, vouwwagen of caravan neer en ervaar rust en ruimte…

Kamperen ‘à la campagne’ betekent rust en ruimte. Na zonsondergang een eindeloze sterrenhemel en ’s ochtends een schitterend uitzicht als je de tent open ritst.

 

Ons kampeerterrein is een zogenaamde ‘aire naturelle de camping’: kleinschalig en landelijk gelegen, kamperen bij ons ‘op het veld’ en daadwerkelijk gast zijn van onze familie. Wij verhuren slechts enkele kampeerplaatsen, maar omdat Les Escaliers ook cabanes, safaritenten, gîtes en chambres d’hôtes biedt, zijn er (in het hoogseizoen) altijd zo’n 12 jonge gezinnen op het terrein. Genoeg aanspraak en genoeg speelkameraadjes dus! Prijzen vanaf € 18,-, klik hier voor ons prijsoverzicht.

 

Kampeerarrangement

 

Wij bieden geen ‘groot vermaak’, maar we maken kamperen wél graag extra comfortabel en aangenaam!

 

Daarom bieden we onze kampeerplaatsen aan incl. elektriciteit, picknicktafel, parasol en 2 comfortabele stoelen. En… het ontbijt dat we iedere ochtend serveren op het erf voor het huis, is inclusief!

 

 

 

 

 

 

Eten en drinken

 

Hou je wel van kamperen, maar niet van afhaalfrites en -pizza’s? En heb je eens even geen zin om te improviseren op het gasstelletje? Je kunt bij ons vrijwel dagelijks terecht aan onze table d’hôtes: gezellig tafelen en genieten van een heerlijk diner.

 

En niet onbelangrijk om te vermelden: de kinderen eten gezellig samen voordat de volwassenen aan tafel gaan. Voor meer informatie: kijk op de pagina table d’hôtes.

 

 

Een frisse duik

 

 

Behoefte aan een frisse duik? Van begin mei tot eind september kun je gebruik maken van ons zwembad (140 cm diep) met speelgedeelte voor de kleintjes (30 cm diep). En verwarmd in voor- en najaar…

 

Laten we vooral niet vergeten om je attent te maken op het schitterende recreatiemeertje op slechts 10 min. afstand; schoon water, een heerlijk zandstrandje en schaduw genoeg onder de bomen.